frank_v_ham.jpg
Onze wereld wordt steeds complexer, dynamischer en multidimensioneel. Zo ook onze communicatie. De see conferentie wordt gewijd aan nieuwe benaderingen die op het gebied van ontwerp, kunst, architectuur, multimedia en economie worden ontwikkeld om deze complexitieit te confronteren en de immense vloed van informatie om te zetten in bruikbare kennis. Sprekers van dit jaar zijn van Ben Fry, de performance kunstenaar Zachary Lieberman en Frank van Ham van het IBM Visual Communication Lab. De see conferentie wordt gehouden op 19 April 2008 in het Caligari theater in Wiesbaden.
Related links:
benfry_1.jpg
Ben Fry,
Designer, Cambridge
www.benfry.com
acg.media.mit.edu/people/fry/
www.processing.org
frankvanham_3.gif
Frank van Ham,
IBM Visual Communication Lab, Cambridge
www.research.ibm.com/visual/
www.many-eyes.com
lieberman_5.jpg
Zachary Lieberman,
Performance artist, New York
www.thesystemis.com
www.tmema.org